Personplan

Personplanen-
är din egna affärsplan och den är endast till för dig själv. Ett företags affärsplan brukar man ofta se som en kompass över hur och vart verksamheten ska styras under kommande år. Likadant är det med Personplanen, det gäller att hitta sig själv och ta reda på vart man ska och hur. För att göra det måste man ofta analysera sig själv och sin livssituation utefter de förutsättningar man har. Möjligt att det verkar överambitiöst att göra en affärsplan över sig själv, men tro mig det är väldigt nyttigt för det brukar ofta vara så att det dyker upp saker man inte tänkt på. Personplanen kommer att behandla många områden i livet och är ett bra verktyg om man är seriöst intresserad av att bygga sitt personliga varumärke. Försök se Personplanen som den första aktiviteten i byggandet av ditt varumärke, där du strukturerar och skriver ner ditt nuläge, möjligheter, varför du ska lyckas, hur du ska gå till väga etc. För att sticka ut bland alla andra varumärken så krävs det aktivt arbete och planering.
När hjärnan börjar att arbeta är den en fantastisk apparat och jag kan garantera dig att när Personplanen är klar. Då kommer du att ha en tydlig och klar bild över din profil, din position, vilka segment i marknaden du ska vända dig mot och vilka aktiviteter som behövs för att förstärka din person.

När du bestämt dig för att skriva din Personplan, ha som målsättning att skriva minst ett stycke om dagen. Ha ett öppet sinne och försök verkligen att tänka till. För det är VIKTIGT, det handlar om dig själv och självkännedom.

Här följer några random bilder ur Personplanen:

Det ligger en hel mall över en Personplanen ute under kategorin DOWNLOAD IT, jag vet att det är mycket innehåll men allt är ett led i att förstärka sitt varumärke. Jag hoppas verkligen att jag lyckas med att göra dig mer uppmärksam på hur viktigt ditt personliga varumärke är. Jag hoppas även att du som har tagit dig tid att läsa börjar jobba med att utveckla ditt varumärke och att du med ökad medvetenhet når nya dimensioner i ditt liv…

Med vänliga hälsningar

Marcus Ekeberg

Ett svar

4 04 2008
Philip

Mycket bra jobb! ser lovande ut

Lämna en kommentar