Om Marcus

Marcus Vem?

”Marcus är Göteborgskillen som är uppvuxen i Ljungskile, som gick på gymnasiet i Uddevalla, som sålde salami från Österrike i Strömstad, och som senare flyttade till Skåne för att plugga till Internationell Affärsutvecklare i Malmö.”

Jag är en man med många passioner, för att nämna några så är musik otroligt viktigt för mig, mitt målande och mitt skriveri. Jag gillar att skriva affärsplaner, marknadsplaner (har nu blivit några stycken) tänka ut strategier, räkna nyckeltal etc. Allt som har med företagande, ledarskap och entreprenörskap intresserar mig otroligt mycket.

Mitt nya intresse är dock Personal Branding och Personlig Utveckling, det är egentligen inget nytt intresse men ”poletten” trillade ner inte alldeles för längesedan. Det var då jag insåg att hur viktigt det är och att jag själv måste börja jobba med mitt varumärke. Jag gillar människor och att ha kontakt med människor, samtidigt som jag gillar att hjälpa till. Tillsammans med mina andra egenskaper är jag själv övertygad om att det är en bra kombination inom ämnet Personal Branding. För mig är helhjärtat engagemang och stor tro på det jag gör en självklarhet.

Har du frågor när det gäller byggandet av ditt personliga varumärke och/eller din personliga utveckling? Så finns jag tillgänglig gratis via min mail.

Mina mallar och mitt material är bara förslag på hur det skulle kunna se ut. Inget jag skriver är absolut och jag ser mig inte som en ”guru” på området. Det är mina åsikter, kunskaper, erfarenheter och min kreativitet som ligger till grund för mitt material och skrivande. Skulle fallet vara annorlunda källhänvisas alltid! Skicka gärna positiv och negativ kritik så jag tillsammans med dig/er/alla kan utveckla och optimera både materialet och mig själv ytterligare.

Tveka inte att höra av dig!

Kontakt med mig: m8a7c@hotmail.com
MVH
Marcus Ekeberg
marcus23.jpg

Lämna en kommentar